Grejs Byfest

Byfesten afholdes altid i uge 23. i 2020 fra 2. juni – 6. juni.
Vi er allerede i fuldgang med programmet for 2020 Byfesten – hvis du har en god ide, så hører vi meget gerne fra dig.

Foreløbige program

Tirsdag den 2. juni

• Ungdomsaften i Grejs Kulturcenter
  • Opsætning af telte

Onsdag den 3. juni

• Bankoaften

Torsdag den 4. juni

• Put & Take
  • Grejsløb
  • Se og prøv bilen fra ”Tilbage til fremtiden”

Fredag den 5. juni

• Lørdagsfest

Søndag den 7. juni

• Fælles oprydning

Hvis du har lyst til at give en hånd ved Byfesten, så kontakt Morten på tlf. 2171 6762 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (vi har opgaver til alt: Opsætning af telte, bemanding af salgsboder, opsyn ved hoppeland, bartender ved lørdagsfesten, igangsætte aktiviteter for børn og unge, DJ / styring af lyd og musik, oprydning m.m)

Vi har brug for din hjælp

Afvikling af Byfesten kræver mange hjælpere både før, under og efter Byfest ugen.
Vi har en trofast skare, der hvert år bidrager med en lang række opgaver, men vil meget gerne flere hjælpere.

Hvad skal vi bruge hjælp til:

• Der skal købes ind
  • Der skal afhentes telte og stole mv. hos Vejle Kommune
  • Telte skal sættes op og festpladsen skal gøres klar
  • Der skal forberedes strøm på pladsen
  • Ølvogn, pølsevogn mv. skal fyldes op og flyttes rundt i løbet af byfest ugen
  • Områder ved branddammen skal gøre klar til Put & Take
  • Hver morgen og aften skal der gøres klar til arrangementer
  • Toiletter skal rengøres
  • Salgssteder skal bemandes i løbet af ugen
  • Dekoration og pyntning af teltet til lørsdagsfesten
  • Der skal ryddes op efter Byfesten incl. rengøring af øl- og pølsevogn
  • Materiel skal returneres til Vejle Kommune.
  • Regnskab for byfesten
  • Forberedelse og optælling af kontant kasser

Hvis du har lyst til at give en hånd, så tag fat i en fra udvalget. Morten kan kontakte på tlf. 2171 6762 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvem står bag byfesten

Byfesten afholdes af foreningen ”Grejsbyfest” i samarbejde med lokale foreninger, der bidrager med hjælpere både før og under Byfesten. Foreningernes deltagelse er en nødvendighed for, at vi hvert år kan afholdes Byfest i Grejs
De nuværende foreninger bag Byfesten er:

• Spejderne
  • GLUK (ungdomsforeningen)
  • Idrætsforeningen
  • Tøsetripperne

Byfestudvalget har ingen direkte tilknytning til foreningerne, men består pt. af 5 medlemmer, der alle har et brændende ønske om, at traditionen med Byfest i Grejs skal bestå. Vores primære formål med Byfesten er således ikke at skabe et kæmpe overskud – men bidrage til sammenholdet i Grejs.
Men der skal selvfølgelig også tjenes nogle penge, så vores foreninger for lidt ud af deres indsats. Vi er rfor glade for, at vi i 2019 har kunne udbetale kr. 6.000 til hver af de deltagende foreninger.

Vores indtægter
Det er mange omkostninger forbundet med afholdelsen af Byfesten, og vi er derfor afhængige af alle vores bidragsydere lige fra salg af skydemærker til alle de lokale erhvervsdrivende, der hvert år bidrager med arbejdskraft og udstyr, gaver til Banko og konkurrencer og ikke mindst annoncerer i vores årlige Byfest program.

Vigtigst er alt er, at vi har en fantastisk opbakning til alle Byfestens arrangementer – det er en fornøjelse af arrangere, når vi hvert år oplever jeres støtte

Så tak for støtten og opbakning.